Logo
| Trainingsaanbod

Trainingsaanbod

 
Zoeken

Aanbod van type trainingen rond digitaal toetsen

We verzorgen vele honderden trainingen per jaar bij onze programma's WinToets, Quayn en Quizplanet. Via onderstaand aanbod kunt u zien wat de mogelijkheden zijn. Veel trainingen zijn te combineren en ook andere onderwerpen kunnen op maat voor u worden voorbereid.

 

Quayn: online toetsen

Kopafbeelding
Met ons online cloudprogramma Quayn kunt u toetsen online beheren en afnemen. Toetsen meenemen van A naar B is dan verleden tijd.

Algemene trainingen bij WinToets 5

Kopafbeelding
We bieden vele soorten trainingen aan, als introductie of over een specifiek onderdeel, voor beginners en gevorderden.

Gecertificeerde trajecten bij WinToets

Kopafbeelding
Het is handig om een aantal experts binnen de school te hebben. Wij bieden gecertificeerde trajecten van beginners tot gevorderd en train-de-trainer.

WinToets bij lesmethodes

Kopafbeelding
We geven specifieke trainingen bij een reeks van lesmethodes. Klik hier om dit aanbod in te zien. U kunt ook een eigen methode doorgeven.

WinToets voor beheerders

Kopafbeelding
Speciale trainingen voor netwerkbeheerders. Voor wie op een server de itembanken en toetsen beheert. Klik hier om dit aanbod in te zien.

Toetsen via een elo of lcms

Kopafbeelding
Wilt u een WinToets- of Quayntoets afnemen binnen de eigen elo of lcms? In een cursus van drie uur doorloopt u alle mogelijkheden.

Digitaal toetsen via tablets

Kopafbeelding
Gaat de school over op het gebruik van iPads? Dan is het ook handig als digitale toetsen daarop draaien. Wij bieden kennismakingscursussen.
 
De Rode Planeet
Hooiweg 5
9801 AJ Zuidhorn
telefoon 0594-501660
fax 0594-501669

mail info@drp.nl