Logo
| Trainingsaanbod

Prijzen

 
Zoeken

Online coaching via Skype of TeamViewer

Het is mogelijk bij gecertificeerde trajecten een deel van de training online te laten begeleiden vanuit ons trainingscentrum te Zuidhorn. Meestal gaat het om trajecten van vier of meer keren, waarbij de eerste en laatste bijeenkomsten 'face-to-face' te Zuidhorn plaatsvinden en de anderen er tussenin online worden gepland.

Kosten: Euro 99 per uur [excl. btw]

Hoe werkt dat individueel?
Zowel de cursist als de cursusleider beschikken over TeamViewer of Skype op hun pc en hebben daar een webcam aan verbonden. Op een afgesproken tijd wordt contact opgenomen, waarna we elkaar horen en zien en elkaars beeldschermen kunnen bekijken. Vooraf geeft u aan bij welke onderwerpen u begeleiding wilt.

Hoe werkt dat binnen een cursus?
Onze trainer stuurt enkele uren voor de start een uitnodiging via e-mail. De cursist activeert een kleine applicatie, waarna op het moment dat de cursus begint, wordt ingelogd in bijvoorbeeld TeamViewer of andere software. Als iedereen aanwezig is, start de cursusleider de sessie. Hierbij kan men elkaar horen én zien. De docent kan meekijken op het bureaublad van de cursist en andersom.

Geen coaching maar een presentatie?
Heeft u geen gerichte coachingsvragen, maar u wilt gewoon een presentatie bij één van onderstaande onderwerpen? Vraag dan een webinar aan. [ naar verdere informatie hierbij ]

Online coaching is mogelijk binnen de volgende cursussen:

TOETSING

  • WinToets 5
  • Quayn
  • QuaynSupport

DIGIBORD

  • Prowise Presenter

Informatie bij Skype: [ klik hier ]
Informatie bij TeamViewer: [ klik hier ]

Een offerte wordt altijd op maat gemaakt.

>> Online coaching aanvragen [klik hier]

De Rode Planeet
Hooiweg 5
9801 AJ Zuidhorn
telefoon 0594-501660
fax 0594-501669

mail info@drp.nl