Logo
| Trainingsaanbod

Home

 
Zoeken

Trainingsaanbod WinToets | Quayn | digitaal toetsen | 2014-2015

Wilt u zich meer verdiepen in de mogelijkheden van digitaal toetsen of het digibord? Dan bent u hier bij ons aan het juiste adres. Wij geven trainingen aan docenten van po tot wo, besturen, auteurs van methodes en directies. Dat kan voor grote groepen zijn of individueel, bij u op locatie of in ons trainingscentrum te Zuidhorn.

Op 10 minuten van Groningen ligt ons moderne trainingscentrum 'De Rode Planeet'. Ook te huur voor vergaderingen, (ict-)cursussen en als tijdelijke werkruimte met ict- en videoconferencingmogelijkheden. Naast trein- en busstation en gratis parkeergelegenheid voor de deur.

 

Gratis webinars

Kopafbeelding
Komend schooljaar plannen we weer een aantal gratis webinars in. Kunt u daar niet op wachten, dan kunt u ze ook exclusief voor uw school aanvragen.

Training Prowise & tablet

Kopafbeelding
Gezien in het tijdschrift Vives: training werken met tablet bij Prowise Presenter en ProConnect en Quiz

Nieuw: Cursus online toetsen

Kopafbeelding
Online toetsen doet u met onze Quayn Portal. Volg een training en u weet precies hoe het werkt. Voor beginners en gevorderden.

Cursus Digitaal toetsen

Kopafbeelding
Minder nakijkwerk, makkelijk twee (of meer) verschillende versies samenstellen, uitgebreide analyses voor de inspectie? Leer het met WinToets.

Cursus DigiBord

Kopafbeelding
Wij verzorgen vakspecifieke didactische DigiBord trainingen. SMART, Active en Prowise zijn de merken waarvoor we expertise in huis hebben.

Overige ict cursussen

Kopafbeelding
Traningen voor mindmappen, gebruik van stemkastjes, social media in de klas, visie en inspiratiecursussen geven wij ook.

Kosten per training

Kopafbeelding
De prijzen zijn afhankelijk van groepsgrootte, aantal bijeenkomsten, locatie en cursusmateriaal. Kijk hier wat de mogelijkheden en prijzen zijn.

Offerte aanvragen

Kopafbeelding
Wij maken altijd een offerte op maat. Korting wordt berekend wanneer u meerdere trainingen in een keer afneemt.
 
De Rode Planeet
Hooiweg 5
9801 AJ Zuidhorn
telefoon 0594-501660
fax 0594-501669

mail info@drp.nl